- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 25 dəqiqə
- Kalori: 120
- Çətinlik:
Orta
Çap
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Korj:↓
- Bütün inqrediyentləri böyük bir kasaya qoyun, kərə yağı qatın, həmcins kütlə alınana qədər qarışdırın.
- Xəmiri 2 bərabər hissəyə bölün,
- Xəmirin bir yarısını tavaya boşaldın, digər yarısı ilə tavanın divarlarını örtün.
- Bu formanı həmçinin əllə düzəldə bilərsiniz.
- Formanı kəsmik içliyi ilə doldurulmazdan əvvəl soyudun.
- Çizkeyk:↓
- Sobanı 190 dərəcəyə kimi qızdırın.
- Kəsmiyi ələkdən keçirin.
- Qarğıdalı nişastasını yumşaldıcı ilə qarışdırın.
- Böyük bir kasaya kəsmik, şəkər, yumurtalar, limon sedrası və vanili qoyun.
- Hamar kütlə alınana kimi çalın.
- Alınmış kütləyə nişasta ilə yumşaldıcının qarışığını əlavə edin və yaxşıca qarışdırın.
- Xama və kişmişi əlavə edin və qarışdırın.
- Alınan qarışığı hazırlanmış formaya boşaldın, bir saat ərzində və ya hazır olana kimi sobada bişirin.
- Orta yumşaq olmalıdır.
- Sobanı söndürün və qapısını açın.
- Piroqu otaq temperaturuna qədər soyuyana kimi gözlədin.
- Süfrəyə verilmə: Otaq temperaturunda süfrəyə verilir.
kəsmikli piroq resepti
- Serves: 3 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 25 dəqiqə
- Kalori: 120
- Çətinlik:
Orta
chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Korj:↓
- Bütün inqrediyentləri böyük bir kasaya qoyun, kərə yağı qatın, həmcins kütlə alınana qədər qarışdırın.
- Xəmiri 2 bərabər hissəyə bölün,
- Xəmirin bir yarısını tavaya boşaldın, digər yarısı ilə tavanın divarlarını örtün.
- Bu formanı həmçinin əllə düzəldə bilərsiniz.
- Formanı kəsmik içliyi ilə doldurulmazdan əvvəl soyudun.
- Çizkeyk:↓
- Sobanı 190 dərəcəyə kimi qızdırın.
- Kəsmiyi ələkdən keçirin.
- Qarğıdalı nişastasını yumşaldıcı ilə qarışdırın.
- Böyük bir kasaya kəsmik, şəkər, yumurtalar, limon sedrası və vanili qoyun.
- Hamar kütlə alınana kimi çalın.
- Alınmış kütləyə nişasta ilə yumşaldıcının qarışığını əlavə edin və yaxşıca qarışdırın.
- Xama və kişmişi əlavə edin və qarışdırın.
- Alınan qarışığı hazırlanmış formaya boşaldın, bir saat ərzində və ya hazır olana kimi sobada bişirin.
- Orta yumşaq olmalıdır.
- Sobanı söndürün və qapısını açın.
- Piroqu otaq temperaturuna qədər soyuyana kimi gözlədin.
- Süfrəyə verilmə: Otaq temperaturunda süfrəyə verilir.
Reseplər
Rəy bildir