lobya və pendirlə qatlama

lobya və pendirlə qatlama

Börək 588 Son yeniləmə: Jul 19, 2021 Yaradilib: Jul 19, 2021
lobya və pendirlə qatlama
  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
  • Kalori: 120
  • Çətinlik: Orta
Çap

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Qat-qat xəmiri istifadədən əvvəl 1 gecəlik soyuducuya qoyun. Xəmirin buzu yavaş-yavaş açılacaq və növbəti gün onu asanlıqla istifadə etmək olacaq. Xəmiri stolun üstünə yerləşdirin və ondan 10*10 sm kvadratlar kəsin.
  2. Bişirmə formasını bitki yağı ilə yağlayın və qat-qat xəmiri yerləşdirin. Sonra xəmirin üzərinə 2 ədəd çalınmış yumurta, pendir, xama, doğranmış vetçina, xırda doğranmış sarımsaq və cəfəri, sürtgəcdən keçirilmiş pendir, kəkliotu, ətirli bitkilər, duz və istiotdan ibarət qarışığı yerləşdirin.
  3. Qatlamaları 180°C-dək qızdırılmış sobaya yerləşdirin və 30 dəqiqəlik yaxud qızılı-qəhvəyi rəng alanadək bişirin.

lobya və pendirlə qatlama



  • Serves: 3 Nəfər
  • Hazirlama vaxti: 1
  • Bişmə vaxti: 30 dəqiqə
  • Kalori: 120
  • Çətinlik: Orta

chef.az saytı olaraq çalışırıq ki, sizə hər zaman gördüyünüz, bildiyiniz Reseplerden fərqli resepler təqdim edək

Tərkibi

Hazirlama qaydasi

  1. Qat-qat xəmiri istifadədən əvvəl 1 gecəlik soyuducuya qoyun. Xəmirin buzu yavaş-yavaş açılacaq və növbəti gün onu asanlıqla istifadə etmək olacaq. Xəmiri stolun üstünə yerləşdirin və ondan 10*10 sm kvadratlar kəsin.
  2. Bişirmə formasını bitki yağı ilə yağlayın və qat-qat xəmiri yerləşdirin. Sonra xəmirin üzərinə 2 ədəd çalınmış yumurta, pendir, xama, doğranmış vetçina, xırda doğranmış sarımsaq və cəfəri, sürtgəcdən keçirilmiş pendir, kəkliotu, ətirli bitkilər, duz və istiotdan ibarət qarışığı yerləşdirin.
  3. Qatlamaları 180°C-dək qızdırılmış sobaya yerləşdirin və 30 dəqiqəlik yaxud qızılı-qəhvəyi rəng alanadək bişirin.

Reseplər

Rəy bildir

Xəbərlər

Yeni reseptlər haqqında e-poçt yeniləmələrini almaq üçün qeydiyyatdan keçin.