- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 25
- Kalori: 54
- Çətinlik:
Asand
Çap
Toyuq supu tək milli mətbəximizin deyil, eləcə də türk, rus mətbəxlərinin də ən çox bəyənilən yeməklərindən biridir. İstəyə uyğun olaraq bu şorbanı həm düyü ilə, həm də düyüsüz bişirə bilərsiniz. Bizim sizə təqdim edəcəyimiz resept tərkibində düyü olandır.
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Toyuq bişən bulyonu süzün və düyü əlavə edib bişirin
- Ona soğança qatılır, hazır olmasına 15 dəqiqə qalmış üstünə ayrıca bişirilmiş noxud, alça və ya gavalı qurusu töküb qaynadın
- Sonra bişmiş toyuq ətini və şüyüdü doğrayıb ona əlavə edin. 1-2 dəqiqə yenə bişirin.
Toyuq supu
- Serves: 2 Nəfər
- Hazirlama vaxti: 1
- Bişmə vaxti: 25
- Kalori: 54
- Çətinlik:
Asand
Toyuq supu tək milli mətbəximizin deyil, eləcə də türk, rus mətbəxlərinin də ən çox bəyənilən yeməklərindən biridir. İstəyə uyğun olaraq bu şorbanı həm düyü ilə, həm də düyüsüz bişirə bilərsiniz. Bizim sizə təqdim edəcəyimiz resept tərkibində düyü olandır.
Tərkibi
Hazirlama qaydasi
- Toyuq bişən bulyonu süzün və düyü əlavə edib bişirin
- Ona soğança qatılır, hazır olmasına 15 dəqiqə qalmış üstünə ayrıca bişirilmiş noxud, alça və ya gavalı qurusu töküb qaynadın
- Sonra bişmiş toyuq ətini və şüyüdü doğrayıb ona əlavə edin. 1-2 dəqiqə yenə bişirin.
Reseplər
Rəy bildir